30 Mart Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde gezilerini sürdüren Şaban Şahin, Çağdaş Radyo Tv (RADYO 101) 'de canlı yayın'da çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
 
SP Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Milli Görüş Belediyeciliğini, halka hizmeti nasıl yaptıklarını tüm Türkiye gibi Karamanlıların da iyi bildiğini, tanıdığını söyledi.
Şahin, "Ortak Akıl" ve "İstişare" ile yöneticilik yapacaklarını belirterek, benimsedikleri şeffaf yönetim prensibi ile asla kapalı kapılar ardında olmayacaklarının altını çizdi.
Dar gelirli vatandaşlar için ucuz konutlar üreteceklerini ve bunlardan başta Organize Sanayi Bölgesi işçileri olmak üzere özellikle asgari ücretle çalışan vatandaşları faydalandıracaklarını belirtti.
İmar planındaki tedirginliği ve yetersizliği işaret eden Şaban Şahin; dikey yapılaşmanın önemsenerek, yeni cazibe merkezlerinin oluşturularak şehrin rahatlatılacağını ve gelecek 50 yılın imar planlarının hazırlanarak Karaman'ın geleceğinin planlanacağını söyledi.
Mevcut ve bugüne kadarki belediyecilik anlayışlarında Merkezin dışına hizmet götürülmediğini ve bunun Milli Görüş Belediyeciliği sayesinde sona ereceğini, Karaman'ın her mahallesinin aynı seviyede hizmet alacağını belirtti.
Kaynak üreten bir belediyecilik anlayışı ile kesinlikle borç almadan hizmet vereceklerini açıklayan Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; evlerinin önünde bahçe oluşturabilecek vatandaşların da destekleneceğini, her dikilen ağaç için, su ücreti başta olmak üzere çeşitli indirimlerden faydalandırılacağı sözünü verdi.
Şahin tüm Karamanlıları Milli Görüş çizgisindeki kaliteli, adil ve gerçek hizmetin ortaya konulduğu Saadet Partisi Belediyeciliğiyle tanışmaya, yaşanılabilir ve geleceğin Karaman'ı için Saadet Partili kadrolara destek vermeye davet etti.