Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülke Tarihinin belki de en önemli seçimini 7 Haziran 2015’de yaşadık. Öncelikle bu seçimlerin vatanımıza, milletimize, İslâm alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyoruz.  Seçim sonuçlarını insanlara bağlamak, “Milletin takdiridir” demek yanlış ifadedir. Bu sonuçlar Rabbimizin takdiridir. Bizler seçimlerden önce “Allah’ım hakkımızda hayırlısını sen bilirsin, hakkımızda en hayırlısını nasip et” şeklinde dualar ettik. Rabbimiz bu şekilde takdir etti. Bu sebeple hayırlısının böyle olduğuna inanıyoruz. 
Seçim sonuçları karmaşık bir Meclis oluşturdu. Hiçbir parti tek başına hükümet kuracak sandalye kazanamadı. Böyle bir ortamda meclise girmeye hak kazanan partiler açıklamalarında çok dikkatli olmalıdır.  Halkı kutuplaştıracak ve gerecek tavırlardan kaçınılmalıdır. YSK’nın resmi sonuçları açıklamasına müteakip, en kısa sürede hükümet kurulmalıdır.
Bu süreçte “oyunuzu bize vermezseniz ekonomi çöker” düşüncesiyle halka ders vermeye kalkışmak, intikam almaya çalışmak, hükümet kurmayı geciktirmek millete ihanet olacaktır. Meclisteki tüm partiler hükümeti kurma yönünde içten çaba sarf etmelidir. Basın önünde hükümeti kuralım deyip, kapalı kapılar ardında buna yanaşmayanlar vebal altında olacaktır.
Saadet Partisi olarak istiyoruz ki; vatanımız ve milletimiz maddi ve manevi zarar görmesin, ekonomik ve sosyal işaretleri beliren buhranların önüne geçilsin, ivedilikle hükümet kurulsun ve Milletimizin asıl sorunları bir an evvel çözüme kavuşturulsun... 
Halkımız bu süreçte meclisteki partilerin liderlerinin kötü sözlerine kulak tıkamalıdır. Daima sakin olmalı ve toplumu sosyal patlamaya götürecek davranışlara karşı sabırlı olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle bu seçimlerin tekrar vatanımıza, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz” ifadesinde bulundu.