Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik İşleri Taşeron İşçilerini ziyaret eden Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; “Geçmişe bir bakın; Bir de şu duruma bakın… Sizi, bu zamana kadar kim aldatmadı?” dedi. 

Taşeron İşçiliğe Parti ve İnsani olarak karşı olduğunu söyleyen Şahin; “Taşeron İşçilere kadro vermek en büyük arzumuz, lakin Belediye Başkanlarının kadro verebilmeleri hepimizin bildiği gibi kanunla kısıtlanmıştır. İllâ ki arada aracılar olacak… Taşeronlaşma kanunu aşmak Genel Hükümetlerin işidir.
Biz Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimiz zaman emin olabilirsiniz ki; Sizlere kadro verilecek, kesinlikle arada aracılara rant aktarılmayacak. Aracılara giden para sizde ve Belediyemizde kalacak. Çünkü bunu biz, yani Milli Görüş söylüyor. 
 Geçmişe bir bakın; Bir de şu duruma bakın… Sizi, bu zamana kadar kim aldatmadı? Efsane Başbakan Merhum Erbakan Hocamız aldatmadı.
Onu içindir ki; bize inanmakta ve dikkatlice dinlemektesiniz..

Arkadaşlar; Mademki kanun arada aracı olmasını istiyor. Biz de Belediyenin şirketi Ongun’u ihaleye katarak, Ongun şirketiyle sizlerin ve Belediyenin hakkını yedirtmeden maaş artışı ve ikramiye olarak sizlere yansıtacağız. Biz gelince kimseye partizanca davranmayacağız. Kimseyi de işten çıkartmayacağız. İşlerimize bereket geleceği için yeni işçi alımlarına ihtiyaç duyacağız.

Bundan dolayıdır ki; Bizler üzerimize düşen vazife gereği taşın altına ellerimizi koyuyoruz. Sizler de destek vererek, oylarınızla bizi seçmeniz gerekiyor. Onun için önceden sorduğumuz  soruyu size de soruyoruz: Milli Görüş Belediyeciliğine Hazır mısınız?” ifadesinde bulundu.