Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; “En büyük farkımız;  bir yerleri kayırarak, maliyetleri şişirerek, rant aktarmamaktır.”

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin yaptığı yazılı açıklamada “Belediyecilikte hizmet Milli Görüşle başlar. Biraz eskiye gidersek; İstanbul’da çöplerin toplanmadığı, çöp dağlarının olduğu ve çöplüklerin patladığı haberleri duyardık. Bunun yanısıra muslukların akmadığı ve ulaşım sorunu yaşandığını haberlerde bir şekilde izlerdik. Ta ki Konya’da efsane Milli Görüş Belediyeciliği duyulana kadar.
İstanbul’da yeni semtler oluşturuldu ve buralarda Belediye Başkanlıkları seçimi yapılacaktı. Mevcutları deneyen İstanbullular sorunlarının çözülmediğini gördüler. Arayış içerisindeydiler. Konya gibi şehir, Konya Belediyesi efsanesi her yeri sarmıştı. Böylelikle yeni semtlerde Belediye Başkanlıklarını Milli Görüş alarak, Milli Görüş hizmetiyle tanışmıştı. Bu tanışma Belediyecilikte Milli Görüş fırtınası oluşturdu. Bütün Türkiye’de birçok Belediyeler halk Milli Görüşe teveccüh göstererek alınmış özlenen hizmetlere kavuşmuştu. 
En büyük farkımız;  bir yerleri kayırarak, maliyetleri şişirerek, rant aktarmamaktır. Yani yapılan işlerin cazibesini gösterip yüksek maliyetle değil, en düşük maliyetle rantsal israfı önlemek olacaktır. Bir diğeri ise; Borçlu Belediye değil, Parası olan Belediye haline getirmek. Gereği sağlanan işlerde; işleri kolaylaştırıp; rüşveti önlemek. Rüşvet alanda, verende mel’undur anlayışını yerleştirmektir.
Belediyecilikte hizmet Milli Görüşle başladığını hatırlatarak Karamanlı kardeşlerimize soruyoruz; Milli Görüş Belediyeciliğine Hazır mısınız?” ifadesinde bulundu.