Şamil Arslan; “ Doğduğum ve doyduğum, özlemini çektiğim en önemlisi ille vatanım dediğim Karaman’a Ak Partinin hizmetlerinin sürdürülmesi amacıyla çıktığımız hayırlı yarış neticelendi. Kader tecelli etti, Sayın Genel Başkanımızın teveccühü bizimle beraber yola çıkan arkadaşlardan tarafa oldu.

Bir yenilik ve tazelik adına yarışan biz on üç vekil aday adayı hizmete bereket ve iştiyak kattık.

Muhterem genel başkanımızın takdirleri Recep Konuk ve Recep Şeker beylerden yana oldu. Mensubu olmaktan bahtiyarlık duyduğum AK Parti saflarında hizmete bir gönül eri olarak devam edecek olmanın heyecanı içindeyim.

Aday olarak seçilen 550 milletvekili adaylarını, hassaten içlerinde bulunan Recep Konuk ve Recep Şeker beyleri birer Muhammet Şamil Arslan olarak görüyor, aday olmalarını yürekten kutluyor ve en az onlar kadar seviniyorum.

Aday adaylığı sürecinde bizden desteklerini ve teveccühlerini esirgemeyen başta Ak Parti İl Başkanımız Nazmi Ünlü ve onun şahsında tüm il yönetimine, merkez ilçe Başkanımız Ahmet Akça ile diğer ilçe başkanlarımız ve şahıslarında ilçe yönetimlerine, kadın kolları başkanımız Gülin Dölek ve şahsında tüm kadın kolları üyelerine, gençlik kolları başkanımız Fatih Selek ve şahsında tüm Ak Gençlik üyelerine, ayrıca Ak Parti bölge, köy ve mahalle temsilcilerine teşekkürü bir borç bilirim.

Hassaten bizleri sıcak bir ilgiyle karşılayan, takip eden ve heyecanımızı halkımızla paylaşmamıza vesile olan basın kuruluşlarımıza teşekkür ederim.

Bu süreçte içinden geldiğim, selamını alıp verdiğim,gönül sıcaklıklarını bizden esirgemeyen bir Karaman evladı olarak bağırlarına basan hemşerilerime yürekten  şükranlarımı sunarım.

Şahsıma gösterdikleri teveccühü destekleriyle sunan tüm sivil toplum örgütlerine en kalbi duygularımla bir kez daha teşekkür ederim.

 Yine bu süreçte kalıcı dostluk ve kardeşlikler elde ettiğim bu camiayı tanıdığım gibi görmenin mutluluğunu yaşadım. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’ nun başkanlığında AK Parti’nin nice güzel hizmetlere imza atacaklarına inanıyorum.

Gönlüm rahat. Gönlünüz rahat, yolunuz açık, yâriniz Allah olsun”dedi.