30 Mat 2014 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler öncesinde diğer Siyasi Partilerimizle aylar öncesinde biraraya gelip start verdik, Seçim çalışmaları Karaman halkına rahatsızlık vermiyecek şekilde, gürültü kirliliğinden, ses kirliliğinden uzak, oldukça seviyeli şekilde devam ediyor. Bu noktada Karamandaki siyasi parti İl Başkanlarının uyumu ve çalışmaları gerçekten büyük önem arzediyor. AK Parti İl Başkanı olarak, diğer Siyasi Parti İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.
Seçim startını verdiğimiz günden bu güne gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bütün İlçelerimizde, Beldelerimizde, köylerimizde ve Merkez Mahallelerimizde vatandaşlarımızla biraraya geliyor, hizmetlerimizi, projelerimizi anlatıyor, sohbetler yapıyoruz. Hamd olsun gittiğimiz heryerde yoğun bir teveccühle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımızın bizleri kucaklaması, gözlerindeki sevinç bizleri mutlu ediyor.

Vatandaşlarımzın bu teveccühünün sebebi; gerek yerelde gerek genelde AK İktidarlarımızın, Milletvekillerimizin, yerel yöneticilerimizin yoğun gayretleri sonucu ortaya çıkan hizmetler olduğunu görüyoruz. Hizmetlerimizin en ücra noktalara ulaştığını görmek bizleri ziyadesi ile memnun ediyor.

Genel Başkanımız, Başbakanımız, Tüm Dünyanın gıpta ile baktığı büyük lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ın Karamana kazandırlıkları, Milletvekilimiz Sayın Meclüt Akgün'ün yoğun çabaları, Belediye Başkanlarımızın verdikleri hizmetler, millet nezdinde karşılığını bulmuş ve AK Parti sevgisini Karaman'da en üst seviyelere taşımıştır.

Teşkilatımız, Adaylarımız nereye giderse gitsin büyük bir sevgi ve saygıyla karşılanıyor. AK Parti İl Başkanı olarak bu beni gururlandırıyor.

30 Mart 2014 Karamanımız için bir milat olacak ve AK Belediyecilikle Merkez, Tüm ilçe ve beldelerimizde hizmet vereceğiz. Buna olan inancım, Karaman halkının bizlere verdiği güçten ibarettir.

Kerim Dereli

Ak Parti İl Başkanı