AK Parti Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen STK ziyaretleri programı, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer,AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve Teşkilat Mensuplarının katılımıyla, Ticaret ve Sanayi Odası, Saray Se-Ka-Sar Vakfı, Sulama Birliği Başkanlığı,Baro Başkanlığı ziyaret edildi.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaman ekonomisi ve sanayisi hakkında bilgi verdi.AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, yeni hizmet binasıyla, hizmet kalitesininde yükseldiğini belirterek, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Saray Se-Ka-Sar Vakfı Genel Müdürü Musa Kazim Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile gerirerek,Vakfın hizmetlerini anlattı. Başta; Günlük sıcak yemek yardımı,haftalık çorba ikramı,yetim aile projesi olmak üzere ihtiyaç sahiplerine,nakdi yardım,giyecek,gıda,yakacak yardımı yapılmakta ve sağlık hizmetleri sağlanmaktadır. Ayrıca Semiha Özdağ Hanımefendi Hatıra Ormanı'nda 2.000.000,32  metrekare alan ağaçlandırılmış olup,her yıl düzenli olarak fidan ekimi,sulanması,bakımı gibi birçok hizmet icra ederek yeşil bir çevre yaşanası bir dünya için çalışıyoruz. AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Saray Se-Ka-Sar Vakfının çalışmalarını memnuniyetle takip ettiklerini belirterek, başarılar diledi.

Sulama Birliği Başkanı Mustafa Değirmencioğlu,AK Parti heyetinin ziyaretinden memnun olduğunu, Karaman'da sulama konusunda en iyi şekilde olanı yapmak için geceli gündüzlü uğraş veriyoruz. Merkezde Kapalı sistem sulamaya geçeceğiz. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Kapalı Sistem sulamanın hem ekonomiye,hemde ürünlere faydalı olacağını ve bu hizmetin bir an önce başlaması gerektiğini belirtti.

Baro Başkanı Bayram Ali Bulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ve Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer Bayram Ali Bulut'a görevinde başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli; Sivil Toplum Kuruluş ziyaretleri devam edecektir,  ziyaretlerimiz sırasında Sivil Toplum Kuruluşlarının Faaliyetlerini,taleplerini dinledik, ilimizde güzel hizmetler gerçekleşiyor.