AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet köy gezilerine devam ediyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Aşağı Akın, Yukarı Akın, İhsaniye, Bayır, Ada, Kalaba, Akçaalan, Çukur ve Bostanözü köylerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Dr. Recep Şeker'e, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. Ziyarete AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Dağdelen, Hakan Doğançay, Merkez İlçe Yönetim Üyeleri Recep Açıkalın, Necati Kozan, Okan Tolga Sayan ve Nurettin Pınar da katıldı.

Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, muhalefetin AK Parti'nin 12 yıldır birikim yaptığı paraya göz diktiğini dile getirerek '' Biliyorsunuz ekonomi alanında devrim yaptık. Viraneye dönen ülkeyi yeniden ayağa kaldırdık. Cumhuriyet tarihinde yapılmamış reformları yaptık. Şu an kasamızda 346 milyar dolar paramız var. Muhalefet gözü bizim biriktirdiğimiz paraya dikti. BU ülke geriye gitsin kasasında parası olsun istemiyorlar. IMF'ye borçlanalım istiyorlar. Ancak biz IMF'ye olan borcumuzu bitirdik. Şimdi ise IMF'ye borç veriyoruz. Bu ülkeyi kimse fakirliğe sürükleyemez. Ancak biz ülke olarak da Karaman olarak da zenginleşiyoruz. Başbakanımızın bizim yöremizin insanı olması bizim için çok büyük bir avantaj. Demirel döneminde Isparta nasıl geliştiyse şimdi de Konya ve Karaman gelişecek. Yatırımlar artık bizim bölgelerimize daha çok gelecek. Bu seçimde Başbakanımıza Karaman olarak sahip çıkalım'' dedi.

DR. RECEP ŞEKER; ''ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR''

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, bugüne kadar hayal olan projeleri AK Parti hükümetlerinin gerçekleştirdiğini belirterek ''Bugüne kadar Türkiye için hayal olan ne varsa 12 yılda gerçekleşti. Gerçekleşmeye de devam edecek. Biz büyük hedeflerle yola çıktık. Cumhuriyet tarihinde yapılan duble yolların tamamının üç katı fazlasını biz yaptık. Bunlarla yetinmedik. Ülkeyi Yüksek Hızlı Trenle tanıştırdık. Üniversiteler, okullar, tüneller, köprüler, hava alanları daha sayamadığımız binlerce eser ürettik bu ülkede. Karaman'ı göz önüne alalım. Üç yanımız duble yollarla çevrili bir duruma geldik. Trafikte konfor kalite arttı. Üniversiteyi Karaman'a getirdik. Sağlıkta devrim yaptık. Yeni modern devlet hastanemizi Karamanımıza kazandırdık. Hızlı trenimiz bitmek üzere. Kardeşlerim bu hizmetleri ''Onlar Konuşur AK Parti Yapar'' dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker, köylülerin sorunlarını not alarak ziyaretlerini sonlandırdı.