Sağlık çalışanları ile sohbet eden Şeker, sağlık çalışanlarına bu güne özel karanfil takdim etti. Sağlık çalışanları da, kendileri gibi sağlık camiasından olan Dr. Recep Şeker’ i Aday Adaylığı süreci ve bu önemli günde yalnız bırakmayıp ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Dr. Recep Şeker ;'' İnsanoğlu için en önemli konu  sağlıktır. Kaliteli bir sağlık sistemi, güçlü toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Gerçek sağlık sisteminin olmazsa olmazı ise kıymetli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızdır. Doğrudan insana hizmet merkezli olan sağlık sektörü ile ilgili olarak AK Parti bugüne kadar birbirinden önemli yatırımlara imza atmıştır ve atmaya devam edecektir.
"Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi".Kanuni Sultan Süleyman'ın  Zigetvar kalesi alınırken hasta yatağında söylediği, hasta olunan dönemlerde daha çok akla gelen dizedir. Çünkü sağlık olmadan hiç bir şeyin kıymeti yoktur. Her işin başı sağlıktır. Partimiz bu güne kadar sağlık alanında yaptığı hizmetleri bundan sonra'da yapmaya devam edecektir. Bunda kimsenin şüphesi olmasın.
Bu vesile ile gece gündüz demeden, insanımıza hizmet eden değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve başarılar diliyorum,''dedi.