Ak Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Köy ziyaretlerinde halkın adaylara ilgisi yoğundu. 
“Meclisin Kapıları Çiftçiye Açılacak”
Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, halkın kendilerine gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, üreticilerin daha iyi bir geleceğe kavuşması adına tarlada var olan gücün meclise taşınması için bütün Karaman’ın oylarına talip olduklarını ve bunu da 7 Haziran günü başaracaklarını söyledi. Konuk, “Çiftçilerimiz üreticimiz bugüne kadar hep tarlada vardı masa da yeterince temsil edilmiyordu. Şimdi Karamanımız onların dertlerinden anlayan, sorunları bilen bir temsilcisini meclise taşıyacak. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Orada üreticilerimizi temsil noktasında şunu yapacağız bunu yapacağız diye anlatmamıza gerek yok. Biz bugüne kadar yaptıklarımızla konuştuk. Bizi bilen biliyor. Ancak bu seçimlerin ayrı bir önemi var. Bölgemizden bir başbakan ile bu seçimlere giriyoruz ve başbakanımızın elini güçlendirmemiz gerekiyor. Bunu da Ak Parti’ye verilecek destek ile göstermeliyiz ki bizde temsil noktasında güçlü olalım” dedi.

“Karaman’ı Şahlandıracağız”
Ziyaret edilen köylerde tarım ve hayvancılıkla ilgili köy halkının yaşadığı sorunları da dinleyen ve tek tek not alan Recep Konuk, “Biz bugün tarım ve hayvancılıkta üreticilerimizin daha güçlü olması ve gayri safi milli hasıladan aldığı payın artırılması için çalışmalıyız. Bizler bunun için çalışacağız ve bu birikime tecrübeye sahibiz. Yaptıklarımız ortada bölgemizin kalkınması için üreticilerimizin ürettiği ürünleri katma değerli hale getirmemiz gerekiyor. Karaman’ı tarımıyla, sanayisiyle, gıdasıyla şaha kaldıracağız. Üreticimiz ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlü ve dünya ile rekabet edebilirliği artar adından söz ettirir hale gelir. Önce üreticimize destek vermeliyiz. Biz bu toprakların evladıyız yetki alanımızda olmadığı halde Karamanımızda dahilolmak üzere bölgemizde daha önce neler yaptığımız ortada. Şimdi Karaman’da resmi görev alanımıza girdiğine göre Karadağ’ın sırtında uyguladığımız model çalışmaları şimdi Karamanımız hatta tüm ülkemizde uygulamanın derdinde olacağız. Ülkemizde üretilen her ürünün son gramına kadar işlenerek oluşan katma değerin ülkemizde ve üreticimiz de kalmasını sağlayacak sanayi yatırımlarını ülke geneline yayarak çoğaltılması gerekiyor. İşte bunu başarabilmek için ter dökeceğiz ve üreticimizin yüzü asıl o zaman gülecektir” dedi.

“İş Aş Derdini Kökünden Söküp Atacağız”
Ak Partili adaylar Ortaoba köyünde asker uğurlama töreni ne de katıldı. Köy meydanında yapılan törende konuşan Recep Konuk, her bir vatan evladımız bizim için değerlidir. Onlar ülkemizin güvenliği için vatani görevlerini yerine getirirken bizler de onlar için iş aş derdinde olacağız. Ben bugünden askerlerimize işiniz hazır şimdiden hayırlı olsun diyebilirim. Hatta sadece Ortaoba gençleri için değil bölgemizdeki iş aş derdini kökünden söküp atacağız” dedi.

“Recep Konuk’un Tek Hasmı Yoksulluk ve Fukaralıktır”
Konuk konuşmasında,“Yokluk, zorluk, fukaralık bizim tek hasmımızdır. Bölgemizde ve ülkemizde yokluğu, fukaralığı ortadan kaldırmak adına mücadele etmeye devam edeceğiz. Aydınlık günlerde inşallah hep beraber olacağız. Allah bizleri sizlerin nazarında mahcup etmesin” dedi.