AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Şamkapı Caddesi ve Tahsin Ünal mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. 

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan Yerel Seçimlerin yaklaşması ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Adayı Çalışkan bugün Şamkapı Caddesi ve Tahsin Ünal mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflar Çalışkan’a yoğun ilgi gösterdi. Esnaflar Çalışkan’a 2. Toki de ki pazar yeri ve ulaşım sıkıntılarını ilettiler. Çalışkan da ‘‘ilk olarak 2. Tokiyi de kapsayan bir çevre yolu projesi olacak. Bu çevre yolu geçince 2. Toki cazibe merkezi haline gelecek. Bu sıkıntılarınızı gidermek için bizde var gücümüzle çalışacağız. 2. Toki adından söz ettirmeye devam edecek’’ dedi.
Bazı esnaflar da yol ve kaldırım düzenlemesi istedi. AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ise ‘‘İş yerlerinizin önünde yol ve kaldırım çalışmaları planlarımızın içerisinde olacak. İlk olarak merkezde yol ve kaldırım anlamında düzenlenmedik yer koymayacağız. Daha sonra bunu bütün şehre yayacağız. Çünkü siz Karamanımızın kıymetli esnafları olarak her şeyin en iyisine laiksiniz. Bunun bilinci ile biz sizinle beraber ortak bir şehir inşa edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın’’ dedi. 
Ertuğrul Çalışkan esnaflara hayırlı işler dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.