AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü yapılan çalışmalar ve mitingler hakkında açıklama yaptı. Nazmi Ünlü 30 Mart yeni bir milat olacak dedi.
AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü ‘’ AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi olarak yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Başkan Adayımız Ertuğrul Çalışkan’la, Belediye Meclis Üye Adaylarımız ve İl Genel Meclis Üye adaylarımzıla , tüm teşkilat mensuplarımızla deyim yerindeyse çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadık. Herkesi kucakladık. AK Parti’nin farkını tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. İl merkezimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz de Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan’ın da katılımıyla mitingler düzenledik. Yaptığımız mitinglerin hepsinde ki coşkulu kalabalık ve katılım bizi mutlu etti. AK Partiye olan güveni teveccühü bir kez daha gördük. İl merkezimiz de yaptığımız mitingimizde de yoğun bir katılım oldu. Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan, Karaman mitingi ile  ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. 
AK Parti her zaman olduğu gibi yeni bir tarih yazmaya daha hazırlanıyor. Bütün başkan adaylarımızla bütün belediyelerimize projelerimizle geliyoruz. 30 Mart Türkiye için, Karaman için, Milletimiz için bir milat olacak. Milletimizin halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hizmetkârı olmaya geliyoruz. Bu seçim artık bir istiklal mücadelesi olmuştur. Bugüne kadar halkımızın refahı için gece gündüz demeden çalışan tüm AK Kadrolarımız bundan sonra da çalışacaktır. Bu dönemde bütün teşkilatımız uyum içinde birlik beraberlik içinde çalışmıştır. AK Parti bu beraberlikle artık daha da güçlüdür. 30 mart akşamı da bu birlik beraberliğin meyvesini alacaktır. Şimdi sıra istiklal mücadelesini kazanma sırasıdır. Tüm halkımızı bu mücadeleye ortak olmaya, birlik beraberlik  için, güçlü bir Türkiye için AK Partiye oy vermeye davet ediyorum. Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim ‘’ dedi.
Nazmi Ünlü seçimin tüm millete hayırlı olmasını dileyerek açıklamasına son verdi.