AK PARTİ Karaman Milletvekili Aday Adayı Fatih Türedi, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fatih Türedi, Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de sanayici ve işadamlarını ziyaret ediyor. 
Karaman’daki tesisiyle 1500’ün üzerinde işçi istihdamı sağlayan Anı Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nazım Boynukalın’ı ziyaret eden Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Fatih Türedi, aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde organize sanayi bölgesi için büyük çaba göstereceğini belirterek, “Bugünde Karamanımızın ekonomisine güç katan OSB’de sizleri ziyaret etmek istedik. Bizler tabi ki hepimiz kuşkusuz Karaman ekonomisinin daha da güçlenmesini istiyoruz. Bu anlamda siz değerli büyüklerimiz, işadamlarımız tesislerinizde insanlarımıza açtığınız ekmek kapısı ile ekonomiye sağladığınız katkının yanı sıra, her kesimden takdir görüyorsunuz.”dedi.
Karaman’da bugüne kadar çok sayıda vakıf ve Derneklerde başkanlığın yanı sıra ayrıca, Türkiye Şekerli Mamüller Tanıtım Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, (AKİB), Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi de olan Ömre Nazım Boynukalın, Türedi’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin” dedi. Boynukalın;
“Karamanımızın sorunlarını Ankara’ya taşıyıp bir bir ilgilenerek çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Karaman sanayicisi ve halkına çok iyi hizmetler yapabilecek becerikli insanlarımıza ihtiyacımız var. Bize tırnaklarıyla söküp getirecek vekiller lazım. Bu memlekette gerçekten bu işleri bilen insanlarımız lazım. Allah bundan sonraki süreçte yardımcınız olsun. Size de başarılar diliyoruz.”dedi.
Türedi, daha sonra Boynukalın ile çektirdiği hatıra fotoğrafından sonra OSB sanayicilerine ziyaretlerine devam etti.