Karaman Grand Otel'de düzenlenen kahvaltının ardından konuşan CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, ön seçimi başarıyla tamamlandığını söyledi.

Ünver, yapılan ön seçim sonucunda CHP Karaman Milletvekili adaylarının Mustafa Cem Kağnıcı ve Uygar Talay olduğunu belirtti.

Ünver, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Tüm Türkiye’de ön seçim uygulandı. 55 seçim noktasında 1 milyonun üzerinde katılım ile seçim sürecini atlattık. Bu ön seçim yapılan bir ilimizde Karaman’dı. Burada da biz başarılı bir ön seçim atlattık. Aday adaylarımızı aday statüsüne kavuşturduk. Yapılan seçimde Mustafa Cem Kağnıcı ve Uygar Talay adaylarımız oldu. Biz adaylarımızla birlikte 7 Haziran sürecimizi partililerimizin desteğiyle birlik ve beraberlikle girmek istiyoruz. Gayretimiz Karaman’da CHP’nin yine eski günlerde olduğu gibi milletvekili çıkarabilir bir konuma getirmek. CHP Karaman’da bir bütün halinde 7 Haziran sürecini atlatacak ve başarılı olacak. CHP Karaman’da milletvekili çıkaracak. Birinci parti ile olan oranı kapatacağız ve yeniden CHP eski günlerine kavuşacak.”

CHP Karaman Milletvekili adayları Mustafa Cem Kağnıcı ve Uygar Talay’da söz alarak 7 Haziran genel seçim sürecini değerlendirdi.