Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; İnternet sitesi açtı. 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin yaptığı açıklamada, “Artık günümüz şartlarında internet insanların hayatlarında büyük bir bölümünde yer almaya başladı. Bizde bu seçimde bir Belediye Başkan Adayı ve Karaman’da yapmak istediklerimizi anlatabilmenin bir yolu olan internet sitesi açma gereği duyduk” dedi.

Şahin; “en basitinden insanlarımızın en büyük sıkıntısı Kemal Dervişle gelen fakirleştirme ve yoksullaştırma programı uygulanıyor. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz, piyasada parasal döngüde, akışta sıkıntıların had safhada olduğunu dile getiriyorlar. Belediyecilik hizmetlerinde hizmetler çok yetersiz, insanlarla yüz-yüze görüşünce çözülmesi gereken birçok meseleler olduğunu görüyoruz. 
Onun için de; 11 yıldır bir iktidar var. Genel ve yerel siyaseti Sayın Başbakan kendi üzerinden yürütüyor. İktidarın genel algı yönetimi üzerine kurgulanan politikaları sorunlara çözüm getirmediği için Milli Görüşü bilenler, gerçek çözümün Saadet Partisinde olduğunu görmektedirler. Biz partilerin değil; bozuk sistemin alternatifiyiz. 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi, www.sabansahin.com Karamanlı hemşerilerimizin hizmetine açılmıştır. Sitenin açılmasında emeği geçen arkadaşlara basınımız aracılığıyla teşekkür ediyoruz” ifadesinde bulundu.