AK Parti İl Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen şuraya Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, İl Başkanı Süleyman Atik, Belde Belediye Başkanları ile parti üyeleri katıldı.
"BİZ MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL HİZMET KARIYIZ"
AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik, yaptığı açılış konuşmasında, Ülkemizde uzun yıllardır çözülemeyen sorunlar çözüme kavuşmaya başlamış yatırım ve kalkınma hamleleriyle demokratik ve reform değişim programlarıyla Türkiye'nin önü açılmış daha aydınlık bir gelecek için milletimize ümit aşılanmıştır" dedi.
"Biz milletin efendisi değil hizmet karıyız" diyen Atik ,"Halka hizmeti hakka ibadet bildik bunun içinde hiçbir şekilde mazeret siyasetinin arkasına saklanmadan çalışmak hemşerilerimizin yaşam seviyesinin artmasına katkıda bulunmak zorundayız" ifadelerini kullandı.
"KARAMAN HALKIMIZA GÜZEL BİR HİZMET SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Karaman'da ki yatırımları değerlendiren Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, "Göreve geldiğimizden günden bugüne kadar Karaman'ı bir şantiye sahasına çevirdik. Karaman'ı inşa etmek kolay bir iş değil. Ekibimizle geceli gündüzlü çalışarak Karaman halkımıza güzel bir hizmet sunmak için çalışıyoruz. Toplu taşımadan imar çalışmalarına yeni yerleşim birimlerinden kentsel dönüşüm projeleri kadar Karaman'ı yeniliyoruz. Seçimlerde vaat ettiğimiz her konu üzerinde çalıştık bazılarını tamamladık bazılarının çalışmaları devam ediyor. Bazıları ise proje halinde onlara da en kısa sürede başlayacağız" dedi.
"YEREL YÖNETİMLERİNİN YETKİLERİNİ ARTIRDIK"
Son olarak söz alan AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Belediye Kanunu'nda değişiklikler yaptık ve yerel yönetimlerinin yetkilerini artırdık. Belediyelerin finansmanına yönelik bir kanun çıkardık kanun ile belediyelerimizin finansmanını artırıcı önlemler aldık. İl Özel İdarelerine çok önem verdik. İl Özel İdarelerimiz kırsal alanlarımızı resmen şantiye alanına çevirdi" dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.