AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı ve Yönetim Kurulu üyeleri Gecen hafta sevgi evlerini ziyaret ederek çocukların gönlünü almıştı İl Gençlik Kolları bu haftada  Karaman Huzurevi'ne çıkarma yaptı.


Huzurevi'nde yaşayanlarla tek tek görüşen Ak Parti'li gençler, yaşlılara müzik eşliğinde çeşitli ikramlarda bulunarak unutulmaz bir gece yaşattılar . Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, huzurevinde yaşlılarla sohbet eden Ak gençler yaşlıların gönlünü aldılar.
Ankaralı, huzurevinde ikamet eden yaşlılarımızı rutin olarak ziyaret etmekteyiz onlarla vakit geçirmek hasbihal etmek onlarla gülmek,onlarla hüzünlenmek bambaşka duygu.Yaşlıların Türk toplumunda her zaman çok büyük saygı gördüğünü ve yaşlıların aynı zamanda bilge kimliğe sahip olduğunu ifade eden Ankaralı huzurevi sakinlerine karşı yaptığı konuşmada, “bir gün gelecek bizlerde sizler gibi yaşlanacağız. Biz buraya misafir değil ev sahibi olarak geldik, şartlarınızı daha da iyileştirmek ve sizleri asla unutmadığımızı bir kez daha göstermek için buradayız diyen Ankaralı, sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda yardımcı olmak bizlerin asli görevleri arasındadır.  Sizlerle hasbihal etmek, dertlerinizi dinlemek ve bizlerin her zaman için sizlerin yanınızda olduğumuzu ifade etmek için daha öncede olduğu gibi bugünde buradayız. Peygamber Efendimizin (s.a.s) buyurduğu gibi ‘Saçı sakalı ağarmış yaşlı Müslüman’a saygı gösterip ikram etmek, Allah’a saygıdandır’ bu yüzdendir ki bizlerin yaşlılarımıza her şartta hürmet etmemiz ve saygı göstermemiz gerekmektedir.”dedi.
Ankaralı, “ Sosyal devlet olma yolunda her gün daha ileri giden Türkiye'de, AK Parti iktidarı sayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yurtları ve huzurevlerinde her geçen gün daha iyi fiziki ortam sağlandığını söyledi.
İl Gençlik Kolları yönetim kurulu Başkanı ve Başkan Yardımcıları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan ve Huzurevi Müdürü Abidin Sever'i makamlarında ziyaret ederek Huzur evi hakkında bilgi aldılar. Aile ve sosyal politikalar il müdürü Hasan Erkan yaşlılarımıza böyle bir gece yaşattığınız ve bu denli aktivitelerinizden ötürü sizlere teşekkür ederim dedi.