Engelliler Haftası dolayısıyla Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri , Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezine ziyarette bulundular.
Engelliler Haftası dolayısıyla Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri , Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi müdürü Yaşar Göktepe’ye ziyarette bulundular.
Uzman Polat Kılınç ile birlikte antrenörlerin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren müdür Yaşar Göktepe, insanların engelli olmalarının çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olmasıyla birlikte, engellilerin normal bir hayat sürmelerinin ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün olabileceğini belirtti.

Yapılan ziyarette Göktepe şunları kaydetti: “Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli çocuklarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Kendi kültürel ve değer yargılarımızın tavsiye ettiği kardeşlik, dayanışma değerleri de bunu öngörmektedir. Engellilerimizin, yaşam becerilerini geliştirerek, kendi kendilerine yetebilmeleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda eğitim imkânlarından yararlanabilmeleri, kendilerine uygun işlerde istihdam edilebilmeleri, dışlanmadan diğer bireylerle iyi ilişkiler içinde olabilmeleri çok önemlidir. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için, temel ihtiyaçları giderilmeli, toplumla bütünleşmeleri sağlanmalıdır” dedi.
Ziyaret sonunda, , Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi çalışanları, öğrencileri ve antrenörler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.