Karaman Hoca Ahmet Yesevi İlk-Orta Okulu öğrencileri Doğu ve Güneydoğuda terörle mücadele eden kahraman askerlerimize duydukları sevgi ve minneti ifade etmek için çizdikleri resimleri ve yazdıkları mektuplarını Cizre Asayiş Komando Bölüğüne gönderdi.

Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Çağıl ve Karaman Hoca Ahmet Yesevi İlk-Orta Okulu öğretmenlerinin önderliğinde yapılan resimler ve yazılan mektuplar; Cizre Asayiş Komando Bölüğüne ulaşınca kahraman askerlerimiz de bu anlamlı davranışa duyarsız kalmayarak öğrencilerin gönderdikleri resimlerle çektirdikleri fotoğrafları ve hediyeleri okula gönderdiler.

Okul müdürü Feyzan Koçak öğrencilerini bu davranışlarından dolayı tebrik ederek, “Sizler bu vatan uğruna bizim huzurumuz ve güvenliğimiz için gece gündüz, yağmur kar demeden vatan nöbeti tutan askerlerimize olan minnetimizi ifade etmek için yaptığınız bu davranışla hepimizi gururlandırdınız.  Her karışı atalarımızın kanıyla sulanmış bu cennet vatanı korumak onların olduğu kadar bizim de görevimizdir. Bizler öğrenci olarak ne yapabiliriz ki diye düşünmeyiniz. Öğrenciliğinizi en iyi şekilde yaptığınızda zaten vatanımıza olan görevinizi de yapmış olacaksınız. Zira ulu önder Atatürk “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” diyor. Aldığınız eğitimle yarının Türkiye’sinde her türlü görevi sizler devralacaksınız. Bizler sizin gibi öğrencilere sahip olduğumuz için hem gururlu hem mutluyuz. Yarınlarda gözümüz arkada kalmayacak.” diyerek öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.