Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu, Kemal Kaynaş Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikte babaları penaltı ve serbest atış yarışmasında buluşturdu. 

Yarışma öncesi minyatür kale maçla yarışmaya ısınan babalar sırasıyla penaltı attıktan sonra korner, serbest ve orta sahadan atış yaptı. Öğrenci velileri ile öğretmenlerin de katıldığı yarışmada Harun Görücüler birinci, Faruk Başoğlu ikinci ve Celalettin Köroğlu da üçüncü aldı. Program, Okul Müdürü Tanju Yıldırım'ın dereceye girenlere kupa, ödül ve madalyaları vermesi ve hatıra fotoğrafı çekmesi ile sona erdi. 

Okul Müdürü Yıldırım havaların ısınması ile değişik etkinlikleri düzenlemeye başladıklarını belirterek hedeflerinin öğretmenleri, öğrencileri ve velileri bir araya getirerek iş ve ders yoğunluğunun stresini atmak olduğunu söyledi. Yıldırım, yoğun ders trafiğinin, sınavlara hazırlık sürecinin getirdiği manevi yorgunluğun sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle atılacağını dile getirerek, her anlamda başarının ancak böyle gelebileceğini kaydetti.