Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 21 Haziran Salı günü " Gel Bu Ramazan Bir Çocuğa da Sen Bayram Ol" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası ile Karaman da bulunan 400 sığınmacı, 300 ihtiyaç sahibi olmak üzere toplamda 700 kişiye bayramlık hediyesi, 300 paket yardım kolisi ve bolca hediye kartı Karaman Kent Konseyi öncülüğünde yardımseverler tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara verildi.
 
      Projeyi yürüten Karaman Kent Konseyi Mülteci Çalışma Grubu üyeleri:" İhtiyaç sahibi ve mülteci çocuklarımızın bayramı heyecanla karşılamaları için başlattığımız bayramlık kampanyasında 700 çocuğumuz yeni elbiselerine kavuştu.. Destek veren hayırseverlerimizden Allah razı olsun.. Hayırlarını kabul etsin. Ayrıca özverili çalışmaları ve katkılarından dolayı YHM ailesi ve çalışanlarına, bize bu yolda destek olan, kol kanat geren yardım eden herkese teşekkür ediyoruz."dedi.
 
      Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven hayata geçirilen bu anlamlı proje için Mülteci Çalışma Grubuna teşekkür etti ve şunları ekledi:" Ülkelerinde yaşadıkları iç savaş sebebiyle Kentimize sığınan mülteci ailelerin sıkıntılarına ve ihtiyaçlarına kayıtsız kalamazdık. Karaman Kent Konseyi bünyesinde bulunan ve destek veren birçok yardımsever üyelerimizin ve Karaman halkımızında desteğiyle bu güzel projeyi gerçekleştirdik. Toplamda 700 kişi olmakla beraber çocukların, gençlerin ve yetişkin bireylerin Bayram öncesinde yüzlerinin gülmesine vesile olduk. Sonuç hepimizi mutlu etti. Bu noktada Mülteci Çalışma Grubumuza emeklerinden ve çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum."dedi.