Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD), Ahlak Kültür ve Çevre Vakfı(AKÇEV) 'Tohumdan Fidana' kampanyası kapsamında 2000 tohum seti dağıtmayı hedefliyor.

AKÇEV ve ÇEKÜD yönetim kurulu üyelerini sitemizde ağırladık. Sitemizi sürekli takip ettiklerini, verilen destekten dolayı memnun olduklarını söyleyen İl Temsilcisi Süleyman Çelik projeyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Doğal çevrenin korunması, güzelleştirilmesi ve geleceğe güvenle aktarılması amacıyla STK'lar ve kamu ile sürekli dayanışma halinde olduklarını kaydeden Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD ) Karaman İl Temsilcisi Süleyman Çelik;''Okullarımızda çevre bilincini zinde tutmak, çocuklarımızın tohumdan fidan yetiştirmesini sağlayarak ağaç sevgisini geliştirmek amacıyla başlattığımız ''Minik Ellerden Büyük İşler, Tohumdan Fidana'' projemiz Milli Eğitim Bakanlığından yayınlanan 2012-41 No.lu genelge ile okullarda hayat bulacak.AKÇEV ve ÇEKÜD Karaman’da, 'Tohumdan Fidana' kampanyası kapsamında Ortaöğretim Okullarında 2000 tohum seti dağıtmayı hedefliyor. Yakın bir zamanda da Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışmalarımızda başlayarak devam edecek. Bu çalışmalarımızla ilgili olarak Milli Eğitimde bir şube müdürü de görevlendirildi. Yapılan çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi www.cekud.org.tr sitesinden de takip edebilirler,''dedi.