kazımkarabekir ilçesi Kaymakam Hulusi Şahin hatıra ormanında gerçekleşen programa Vali Murat Koca' nın yanı sıra Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Uslu, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik, Tema Vakfı üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesi sınırları içerisinde yer alan Komgıda Golda, ve Tema Vakfı daha yeşil bir Karaman için 14 Mayıs Perşembe günü Kazımkarabekir Kaymakamlığının Ağaçlandırma Bölgesine 350 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

Etkinlikte Komgıda Kombassan Gıda tüm katılımcılara makarna ikramında bulundu.
Karaman Bölgesini daha yeşil bir hale çevirmek amacıyla farklı bölgelerde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştiren Tema ve Golda Makarna, Kazımkarabekir Kaymakamlığının Ağaçlandırma Bölgesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ve Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulundan 300 öğrenci ile birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdiler. 500 kişinin katıldı etkinlikte 7’den 70’e herkes kazma ve küreklere sarıldı.