Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen  “El Ele Geleceğe”  İzcilik Projesi kapsamında, 18 Kasım Pazar Günü saat 12:00 ‘de Karaman-Mersin Karayolu 5. KM’de bulunan ağaçlandırma sahasında fidan dikim  programı yapıldı. Soğuk havaya rağmen çevre gönüllülerinin programa katılımı yoğundu.
Fidan dikim programına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam,  İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Doğan, ,  Karaman Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ali Rıza Güler,  Karaman Özel Mümine  Hatun Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yunus  Yılmaz, Karaman Orman İşletme Müdürlüğü  Merkez Şefi Ercan Şık , çok sayıda davetli,  izci ve misafirler katıldı. 650 karaçam ve Sedir fidanını toprakla buluşturuldu.  Programda fidan dikiminin yanı sıra izci oyunları, ok atışı oyunu ve bilek güreşi turnuvasının yapılması ile tam bir şenlik havasında geçti. Program sonunda katılımcılara yemek ikramı yapıldı.
ÇEKÜD Karaman İl Temsilcisi Süleyman Çelik;  ağaçlandırma sahasını  küçük bölümlere ayırıp  ailelere kura ile dağıttıklarını, böylece fidan dikiminden  sonra  bakım ve takibinin daha verimli olacağına kanaat getirdiklerini söyledi.  Karaman Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik’e,  Ağaçlandırma Şefi Özcan Kukkuk ve Merkez Şefi Ercan Şık’a katkılarından dolayı teşekkür etti.