Geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Bahar Şenlikleri Biskot Bisküvi A.Ş. nin destekleriyle 18 Mayıs 2012 Cuma günü saat 12.00'de Abdullah Tayyar Anadolu Lisesinde yapıldı.

Pilav günü programına Karaman Valisi Süleyman Kahraman'ın yanı sıra KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, KMÜ Rektör Yardımcısı Kemal Esengün, KMÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karataş, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, İl Müftüsü Nuri Değirmenci , Biskot Büskivi Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Tayyar, Biskot Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Berber, daire müdürüleri, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

İkram edilen pilavların yenilmesinin ardından, İl Müftüsü Nuri Değirmenci tarafından okunan yemek duasından sonra programdan ayrılan Vali Kahraman yaptığı açıklamasında “ Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinde bu tür etkinliklerin yapılmasının önemli olduğunun altını çizdi. Vali Kahraman“Daha önce mezun olan ve bundan sonra mezun olacak öğrenciler arasında gönül köprüsü oluşturma, kaynaştırma öğrencileri motive etme, onlara moral vermek amacıyla, düzenlenen bu etkinliği düzenleyen, Biskot Bisküvi yönetim kurulu ve çalışanları ile tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.

Etkinlikler öğrencilerin yaptıkları müzik, eğlence ve oyunlarla gün boyu devam etti.