Karaman’da sosyal ve eğitim faaliyetlerine devam eden Yarınlar İçin El Ele Derneği projelerine devam ediyor. Dernek Başkanı İncilay Kaymak son olarak “Yaşlanmak değil, yaş almaktır hayat” projesini Birtat Lokantasında Yaşlı teyzelerin katılımı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Üç ay süreceği bu projenin bir ayağında gençlerle yaşlı teyzelerimizin bir arada yemekte buluşmasını planladıklarını ve bu etkinlikle de amaca ulaştıklarını kaydeden Dernek Başkanı Kaymak;
"Yaşlanmak değil, yaş almaktır hayat" projesi ile Yarınlar İçin El Ele Derneği Gençlik Grubunun hazırlamış olduğu bu projede yaşlılarımızla birlikle yemekli toplantı düzenledik. Yaşlı kadınlarımızı özellikle köylerden olmasını tercih ettik. Ağırlıklı olarak misafirlerimiz Süleymanhacı Köyü'nden geldi. Bugün burada yaşlılarımızla, gençlerimiz buluşarak birlikte yemek yediler. Onların yalnız olmadıklarını hissettirmek çok önemliydi. Büyüklerimizin tecrübelerini, anılarını gençlerimize aktararak kuşak barışı açısından da çok önemli bir faaliyet gerçekleşmiş oldu. Bir daha ki etkinliğimiz yaşlı amcalarımızla yine yemekli şekilde yapmayı planladık,“dedi.