Karaman Merkezli olup, bir grup hayırseverin 2006 yılında kurduğu ve şimdiye dek binlerce vatandaşımızın her türlü yardımında yanı başında olan Günışığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hizmetlerine ara vermeden devam ettiriyor.

Senenin her günü yardımlarını sürdürün Dernek, Ramazan Ayı öncesi özellikle gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin gıda, giysi, eşya taleplerini karşılamak adına hayır kermesi düzenledi.

Derneğin Saat Kulesi arkası, Karaman Müzesinin yanına açtığı hayır kermesi Haziran 14 üne dek devam edecek. Dernek özellikle ailelerin iyi bir Ramazan Ayı geçirebilmesi ve yoğun talep olan gıda yardımlarını karşılayabilmek için birçok kıyafeti, giysi türü ürünlerini Karamanlıların beğenisine sundu. Kermeste hepsi ünlü markalardan oluşan bay, bayanlara, çocuklara özel, takım elbiseden, tişörte, pantalon, gömlek, ayakkabı, örgü işleri satışları devam ediyor.

Kermesle ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Kazım Efe;'' Derneğimize Karaman halkının şimdiye kadar gösterdiği ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Derneğimizde en büyük eksiklik ailelere dağıttığımız gıda yardımlarının çok çabuk tüketilmesi ve temini noktasında yaşadığımız sıkıntıdır. Bunu çözebilmek için mevcut kaliteli ürünleri Karaman halkımıza sunduk ki buradan gelecek gelirle Karaman'da ki gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin mübarek Ramazan Ayı öncesi gıda eksikliklerini tamamlayabilelim. Bütün hemşehrilerimizi kermesimize davet ediyoruz,''dedi.