Karaman Sivil Toplum Platformu, Suriye halkı için " İnsanlık Kar Altında Kalmasın"  isimli yardım kampanyasını başlattı.
Aktekke Kent Meydanı'nda kurulan çadırda kampanyalarını sürdürecek olan platform adına Karaman Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir,  kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte Suriye halkının zor şartlar altında hayatını sürdürdüğünü belirtti.

Zor durumda kalan Suriye halkına yardım için her türlü desteği, çalışmayı sağlayacaklarını ifade eden Yunus Özdemir, şöyle dedi;
"Karaman Sivil Toplum Platformu olarak Suriye'de ki kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası başlatıyoruz. İnsanlık Kar Altında kalmasın başlıklı kampanya başlattık. Karaman'dan da Suriye ve dünyanın herhangi bir yerinde mazlum Müslüman kardeşlerimize, ümmet duyarlılığı içerisinde özellikle kış ayınında bastırmasıyla birlikte zor günler yaşayan kardeşlerimize bir yardım kampanyası başlattık. 2-15 Aralık tarihleri arasında kampanyamız devam edecek. Merkez olarak Aktekke Kent Meydanı'nı belirledik yardımlarımız burada toplanacak. Karamanlı kardeşlerimizin yardımlarını bekliyoruz." dedi.