Sosyal bütün projelerde isminden söz ettiren Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, devletin kucak açtığı, geleceğimiz olan çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu edebilmek için bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Karaman Çarşı Başkanı Enes Kuru ve yöneticileri, tribün abisi İsmet Balıkçı, önceki dönem başkanı Burak Sayın ve Onursal Başkan Şevket Varol ile Yeşildereliler Dernek Başkanı Ramazan Eryiğit katıldı.

Çarşı Karaman Onursal Başkanı Şevket Varol; "Çarşı grubu sadece taraftar değildir. Çarşı grubu sosyal bütün projelerde yer alan, milletimizin çıkarlarını gözeten bütün olaylarda haklının yanında taraf olarak bütün gruplardan ayrı bir tutum sergileyen Dünya'nın en silahsız en büyük illegal grubudur. Karaman Çarşı grubu olarak bugün güzel bir ziyaret gerçekleştirdik. Kimsesizlerin kimsesi olan devletimizin gözetiminde geleceğe hazırlanan kardeşlerimizi bir nebze olsun mutlu etmek için onlarla vakit geçirdik, oyunlar oynadık ve pasta yedik. Umarım geleceğimiz olan çocuklarımızı mutlu edebilmişizdir. Kurumun ne kadar özenli olduğunu, kardeşlerimizin gerçekten sıcak bir ev ortamında geleceğe hazırlandıklarını görmek bizleri memnun etti.  Emeği geçen bütün arkadaşlarıma en çok da İsmet Balıkçı abimize teşekkür ederim." dedi.

Çarşı Karaman Başkanı Enes Kuru; " Abilerimizden devir aldığımız bayrağı en üst seviyede taşımak ve Çarşı grubunun en önemli özelliği olan sosyal yapısını yansıtabilmek için çalışıyoruz. Bugün genç kardeşlerimiz ile güzel vakit geçirdik. Palyaço arkadaşımızın katkılarıyla oyunlar oynadık, onların yalnız olmadığını hissettirmeye çalıştık. Bu ziyaret için bizlere destek olan Kervan Pastanesi işletmecileri ve personeline, katkı yapan arkadaşlarımıza, kurum çalışanlarımıza ve İsmet Balıkçı abimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret oyun oynayıp, pasta yemenin ardından sona erdi.