Karaman Devlet Hastanesi Organ Bağışı Koordinatörü Sultan Günaştı ile Karamanlı Organ Bağış Gönüllüleri Ercan Çalışkan ve Yusuf Sütçü Tınaztepe’de Organ Bağışı afişini astılar. Karaman’da organ bağışı konusunda halkımızın dikkatini çekmek, konuya duyarlılığı arttırmak amacıyla özveriyle çalışan Hemşire Sultan Günaştı ile beraberinde kendileri bağışlanan organlarla yaşama devam eden ve bu uğurda gönüllü olarak hizmet veren Ercan Çalışkan ve Yusuf Sütçü Antalya’dan organ bağışı ile ilgili çalışmadan dönerken Tınaztepe’de bir anı bırakmak istediler.  Seydişehir Antalya üzerinde Tınaztepe Mevkiinde yoğun kar yağışı ve tipiye aldırmadan Devlet Hastanesine ait organ bağışı konulu afişi yüksek bir zirveye astılar. 
Hemşire Günaştı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Mayıs ayı içerisinde Karaman İli ev sahipliğinde ulusal bir panel düzenlemeyi planladıklarını, konuyla ilgili Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Kliniği hocaları ile görüşmek üzere Antalya’ya gittiklerini belirtti. Organ Bağış gönüllüleri Ercan Çalışkan ve Yusuf Sütcü ile birlikte çıktıkları ziyaretten, Karaman’a güzel haberlerle dönmenin mutluluğu ile olumsuz hava şartlarına rağmen bu fikri gerçekleştirdiklerini söyledi.  
Organ Bağışı Koordinatörü Sultan Günaştı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Ömer Beyazıd, Nefroloji Bölümü Prof. Dr. Hüseyin Koçak, Akdeniz Üniversitesi Böbrek ve Karaciğer Nakil Derneği Başkanı Mehmet Şahan ile yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini, ilimizde yapılacak her türlü çalışmada yardımcı olacaklarını dile getirdiklerini vurguladı. 
Organ Bağışı Gönüllüleri ayrıca, Akdeniz Üniversitesinde eşinin karaciğeriyle hayata tutunan Karaman Taşkaleli emekli öğretmen Hüseyin Özcanoğlu’ nu da hastanede ziyaret ettiklerini açıkladı.