Karaman’da şehit polis memuru Kuddusi Arısoy ve Gazi Er Önder İnci için Devlet Övünç Madalyası ve Beratları takdim edildi.

Valilik Toplantı salonunda düzenlenen törene, İl Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Selçuk Boz, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, şehit ailesi ve yakınları, gazi ailesi ve yakınları ile askeri ve sivil erkan katıldı.
TÖRENDE DUYGUSAL ANLAR
Şehitler için saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından şehit polis memuru ve gazi er için biyografileri okundu.
2010 yılında Şırnak’ın Ballı kasabası mevkiinde operasyon sırasında girdiği çatışmada sağ bacağından vurularak sakat kalan 26 yaşındaki Önder İnci ve yine 2010 yılında Mardin’de devriye sırasında askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen polis memuru Kuddusi Arısoy için tören düzenlendi. 
Madalya ve Beratların takdimi öncesinde konuşan Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Aşbay Selçuk Boz; “Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Bu topraklar üzerinde şehit düşen tüm asker ve güvenlik personelimize rahmet diliyorum.”dedi.
Törende duygusal anlar yaşayan ve zaman zaman gözleri dolan Vali Murat Koca da; “
“Şehit ve gazilerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu millet şehit ve gazilerimize her zaman şükran ve minnettar kamıştır. Bugün burada şehit ve gazilerimize üstün hizmetleri için Cumhurbaşkanımız adına kendilerine Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarını takdim edeceğiz. Bir kez daha şehitlerimize rahmet ve gazilerimize şifalar diliyoruz.”dedi.
Konuşmaların ardından Şehit Polis Memuru Kuddusi Arısoy adına Devlet Övünç madalyası 4 yaşındaki minik kızı İncinaz’a takdim eden Vali Murat Koca burada duygulu anlar yaşadı. Konuşmakta güçlük çeken Vali Koca Şehit Polis Memuru Arısoy’un beratını da eşi Döndü Arısoy’a takdim etti. Tören Gazi Er Önder İnci’ye de verilen madalya ve Beratın ardından salonda verilen ikramın ardından sona erdi.