Vali Hakkı Teke Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkanda katılım gösterdi. Başkan Çalışkan:"Çoğu insan yaşamın hızına kendini kaptırıp, kendini unutur, yaşamın anlamını kavrayamaz. Kendinin bilincinde olmadığı için de kendine bakmayı ihmal eder. Sakın yaşayan ölü olmayın. Gerçekten yaşamın tadına varın ve bu tadı doyasıya çıkarın. Her fırsatta kent yaşamından uzaklaşıp, park ve bahçe gibi yerlerde dolaşırsanız rahatlarsınız. Buralarda özgürlüğünüzü kolayca hissedebilirsiniz. Bugün burada kentin yoğunluğundan uzaklaşıp güzel vekit geçirebilmek adına toplandık. Kent Konseyimiz ile birlikte organize ettiğimiz uçurtma şenliğine hepiniz hoşgeldiniz." dedi.

    Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven:" Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bu tür etkinlikleri Kent Konseyi olarak sık sık yapacağız. Karaman Belediyesi ile birlikte organize ettiğimiz uçurtma şenliğinde desteklerinden ötürü Sayın Başkanıma ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum." dedi.

    Etkinlik başlamadan hemen önce Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Sinem Kara katılımcılara Kent Konseyinin bu güne kadar yapmış olduğu faaliyet ve projeleri hakkında bilgi vererek destek olan her bireye teşekkürlerini sundu. Gerçekleşen etkinlikten sonra Kent Konseyi öncülüğünde piknik alanı etrafında mıntıka temizliği yapılarak şenliğe son verildi.