Kale Restoranda düzenlenen kahvaltı programına;Vali Murat Koca ve hanımefendi Vildan Koca, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Kent Konseyi kadın meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
İlimizde sosyal faaliyetlerde önemli rol oynayan Karaman Kent Konseyi, yardım konusunda gösterdiği çalışmalar ile adından söz ettiriyor. Her yıl özellikle ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına çeşitli etkinliklerde bir araya gelen yardımseverler pazar günü düzenlenen kahvaltı ve arabaşı programında yine bir araya geldiler. 
Akşam düzenlenen arabaşı programına ise Vali Murat Koca ve hanımefendi Vildan Koca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve eşi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve eşi, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Vekili Özlem Koçak ve vatandaşlar katıldı. 
Program sonunda kısa bir konuşma yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Vekili Özlem Koçak "Her ay burs verdiğimiz maddi durumu yetersiz öğrencilerimiz için düzenlediğimiz bu geceye katılarak desteklerinizi bizden esirgemediğiniz için katılan herkese teşekkür ediyorum.dedi.