Her genç kızın rüyasıdır baba evinden bembeyaz gelinliği ile çıkarak yeni yuvasına gitmek. Karaman Kent Konseyi de işte tam da bu noktada devreye giriyor ve maddi durumu iyi olmayan ve yeni evlenecek çiftler için düzenlediği destek projesinin kapsamını arttırdı. Evlilik hazırlığı yapan dar gelirli çiftlere anlaşmalı olduğu düğün salonu, kuaför ve fotoğrafçı yardımını sağlayacak.
Konu ile ilgili konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven şunları söyledi:" Kent Konseyi olarak maddi durumu iyi olmayan çiftlerimize düğün salonu desteği için bir proje oluşturmuştuk. Gelen başvuruların neticesinde bu projeyi biraz daha kapsamlı hale getirmeye karar verdik. Aldığımız bu kararla birlikte Karaman Merkez de bulunan bütün düğün salonları ile iletişime geçerek bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantının sonunda aldığımız olumlu geri dönütlerle maddi durumu iyi olmayan çiftlerimize düğün salonu konusunda destek sağlayacağız. Bununla birlikte bir düğün konsepti için ihtiyaç duyulan her konuda da gerekli görüşmeleri yaptık ve anlaşmalı olduğumuz kuaför ve fotoğrafçı esnaflarımızla birlikte bu yardımı da çiftlerimize sağlayacağız. Bu noktada projemize destek veren bütün kurumlara nezdimde teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Başvurular şahsen Kent Konseyi Başkanlığına yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0 ( 338 ) 226 42 20 nolu telefonu arayabilirler.