Programa KMÜ Rektörü  Prof.Dr. Sabri Gökmen, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İl Müftüsü Nuri D, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, İtfaiye Müdürü İsa Kayhan, İl AFAD Müdürü Mahmut Doğan, İl  Orman İşletme Merkez Ağaçlandırma Şefi Özcan Kukkuk, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çeküd İl Temsilcisi Süleyman Çelik yaptığı açıklamada, doğal çevrenin korunması, güzelleştirilmesi ve geleceğe güvenle aktarılması amacı güttüklerini ve bu amaç doğrultusunda hem Türkiye genelinde hem de Karaman  ilimizde birbirinden güzel, değerli projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Cuma günü yapılan programdan sonra da  fidan dağıtımının  halen Karayolları 33. Şube Şefliği yerleşkesinde devam ettiğini belirten Çelik, tüm hemşerilerimizi burada bulunan fidanlardan almaya davet etti.

Çeküd İl Temsilcisi Süleyman Çelik,  KMÜ Rektörü  Prof.Dr. Sabri Gökmen,İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu,   İl Müftüsü Nuri Değirmenci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, İtfaiye Müdürü İsa KAYHAN, İl AFAD Müdürü Mahmut Doğan, İl  Orman İşletme Merkez Ağaçlandırma Şefi Özcan Kukkuk’ a göstermiş olduğu yardımlardan  dolayı teşekkür etti.