Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyaya teşrifleri olan Kutlu Doğum haftası Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından gül ve hediyeler dağıtılarak kutlandı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (SAV) anmak için her yıl Nisan ayında organize edilen ve Peygamberimizin dünyaya teşrifleri olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Karaman Gençlik Merkezinin organize ettiği programlarla kutlandı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (SAV) anmak için her yıl Nisan ayında organize edilen ve Peygamberimizin dünyaya teşrifleri olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, gençlik merkezi liderlerimiz ve gençlik merkezi gönüllülerimiz Karaman Devlet Hastanesi hastaları ve çalışanları ile Karaman esnafımıza gül ve Peygamber Efendimiz ile ilgili kitaplar hediye ettiler.

Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllüleri tarafından dağıtılan hediyeler karşısında memnun kalan vatandaşlar üye ve gönüllülere böylesine güzel bir haftanın gençler tarafından kutlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek gençlere teşekkür ettiler. Sevgili Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)'i anmak ve anlamak için yapılan etkinliğe her yaştan insan iştirak etti.