Samanyolu TV'de yayınlanan Maceracı programının sunucusu Murat Yeni, Karaman BAHARDER'in yeni binasının açılışını yaptı.

Samanyolu TV'de yayınlanan Maceracı programının sunucusu Murat Yeni, Karaman Beklenen Bahar Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (BAHARDER) yeni binasının açılışını yaptı.

Karaman'a önümüzdeki hafta yayınlanacak programın çekimleri için gelen Yeni, derneğin başta eğitim olmak üzere soysal ve kültürel çok değişik faaliyetlere imza attığını belirterek dernek kapsamındaki tüm etkinliklere 7 den 70'e herkesin katkıda bulunmasının önemine değindi.

Programa, Karaman Valisi Murat Koca'nın eşi Vildan Koca ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeni, BAHARDER benzeri derneklere toplumun çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek her anlamda baharın yaşanabilmesi için fedakarca çalışan insanlara, maddi-manevi destek olan hayırseverlere yardımcı olmak gerektiğine dikkatleri çekti.

BAHARDER Başkan Vekili Aysel Kılıç da yaptığı konuşmada derneğin faaliyetlerine kısaca değinerek daha sağlıklı hizmet verebilmek için açılışını yaptıkları üç katlı binayı tuttuklarını, alt yapısını hazırladıklarını söyledi. Kılıç, Karamanlı hanımlar olarak bir program dahilinde değişik faaliyetler organize ettiklerini dile getirerek sağlıklı bir nesil için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu'nun ilin tanıtımına katkısı nedeniyle Maceracı Murat Yeni'ye ve BAHARDER'in tüm çalışanlarına teşekkür ettiği kısa konuşmasının ardından açılış programı Karaman Merkez Vaizi Murat Eroğlu'nun dua etmesi ve tavuklu pilav ikramı ile sona erdi.