Vali Murat Koca'dan Taziye Mesajı;

Karaman Valisi Murat Koca yayınladığı taziye mesajında: "TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan'ın muhterem babası Ahmet Nuri Elvan 90 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Merhuma Allah'tan rahmet, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan ve kederli ailesine Cenabı Allah'tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum" dedi.


......


BAŞKAN UĞURLU’DAN ELVAN AİLESİNE TAZİYE MESAJI

Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan’ın vefat eden babası Ahmet Nuri Elvan için bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Uğurlu mesajında; “Hakkın Rahmetine kavuşan Sayın Milletvekilimiz Lütfi Elvan’ın muhterem babası Ahmet Nuri Elvan’a yüce Allah’tan rahmet, Sayın Lütfi Elvan dostumuz başta olmak üzere ailesine ve sevdiklerine de başsağlığı diliyorum” dedi.


............
Kazımkarabekir İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Aksoy'un taziye mesajı;

''Karaman Milletvekilimiz Lütfi Elvan'a sabır ve başsağlığı dilerken, merhuma Allah'tan rahmet, cennet mekan diliyorm,''dedi.

White Rose Yönetim Kurulu Başkanı Musa Akgül Karaman Milletvekili Lütfi Elvan'a bir taziye mesajı yayınladı.

"TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan'ın babası Ahmet Nuri Elvan'ın vefatını üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli kardeşimiz Lütfi Elvan ve kederli ailesine Cenabı Allah'tan başsağlığı diliyorum.

ADEM KOCATÜRK'ÜN TAZİYE MESAJI;

Sayın TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Karaman Milletvekilimiz Lütfi Elvan Beyefendinin Babaları Ahmet Nuri Elvan Beyefendi'nin dar-ı bekaya irtihalini büyük bir teessür ile öğrendik.

Merhuma Mevlâ-yı Müteal'den rahmet ve mağfiret diler, evlatlarına ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim.

Değerli Ağabeyimiz Lütfi Elvan beyefendinin üzüntüsünü paylaşıyor, kalanlarına başsağlığı diliyorum.


KARAMANGUNDEM.COM AİLESİ OLARAK SAYIN VEKİLİMİZ LÜTFİ ELVAN'A, YAKINLARINA, SABIR VE METANET DİLERKEN, MERHUM AHMET NURİ ELVAN'A ALLAH'TAN RAHMET DİLERİZ