Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri, "Minik Yüreklerden Cesur Yüreklere Projesi" kapsamında doğuda görev yapan polis ve askerlere kendi yaptıkları resimleri ve yazdıkları mektupları gönderdi. 

Anaokulu öğrencileri, okul müdüreleri Merve Ulaş Uzun gözetiminde Bingöl’de terörle mücadele eden asker ve özel harekat polislerine, yaptıkları resimler ve kaleme aldıkları mektuplar ile moral verdi.

Öğrenciler resimler yaparak asker ve polislere olan sevgilerini kağıda döktü. Minik öğrenciler, duygu yüklü resimlerinin yanına yüreklerinden gelen duygu dolu cümleleri de kağıda aktardı.

Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri, minik yürekleri ile süsledikleri resimlerini ve duygu dolu satırlarla doldurdukları mektuplarını PTT Karaman Şubesi’nden asker ve polis ağabeylerine gönderdi.

Öğrenciler, ülkenin birlik ve bütünlüğü için terörle mücadele eden asker ve polislere 'yanınızdayız' mesajı verdi.

Karaman Gevher Hatun Anaokulu Müdüresi Merve Ulaş Uzun, Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislere moral olması için öğrencileri ile birlikte resim yaptıklarını belirterek, "Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislerimize dua etmekten başka elimizden ne gelir diye düşündük. Karaman Gevher Hatun Anaokulu öğrencilerinin asker ve polis ağabeylerine göndereceği bir resmin, azıcık da olsa onların yüzlerinde tebessüm oluşturacağını düşündük. Hem de çocuklarımıza ‘’Minik Yüreklerden Cesur Yüreklere Projesi’’ adı altında vatanseverlik duygularını kazandırmayı amaçladık. Projemizde öğrencilerimiz, askerlerimize ve polislerimize yüreklerinden gelen resimleri yaptılar ve bu resimleri yorumladılar. Bizde onların cümlelerini yazdık. Çocuklarımızdan duygu yüklü resimler çıktı. Ayrıca bir o kadarda duyarlı ve duygulandıran cümleler çıktı. Bizde bu anlamlı hediyeleri çocuklarımızın resimleriyle beraber zarfa koyduk. Doğuda görev yapan polislerimize ve askerlerimize yolladık. Biz bir nebzede olsun oradaki askerlerimizin ve polislerimizin yüzünde bir tebessüm oluşturabilirsek çok mutlu oluruz. Umarım zarflar asker ve polislerimize ulaştığında çok mutlu olurlar.’’ dedi.

Anaokulu öğrencileri de ‘’Askerleri ve polisleri çok seviyoruz. Bizde onlara resimler yaparak sevgimizi gösteriyoruz.’’ dediler.