09 Mayıs 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilen Huzurevi ziyaretine Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN, annesi Rabia ÖZTÜRK ile kızı Semiyye Munise KAHRAMAN, Vali Yardımcısı Vekili Erkan İsa ERAT, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin ASLAN katıldı.


Huzurevine gelişinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan ERKAN tarafından karşılanan Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN ve beraberindekiler Huzurevinde bulunan bayanlar için düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldılar.

Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN ve kızı Semiyye Munise KAHRAMAN  Huzurevi Salonunda bulunan yaşlı bayanların tek tek ellerini öperek ve onlara karanfil verdiler. Yaşlıların “Anneler Günü”nü kutlayan Muhsine KAHRAMAN ve kızı Semiyye Munise KAHRAMAN onlara çeşitli hediyeler vererek, onlarla bir süre sohbet ettiler.

Huzurevinde kalan yaşılar için düzenlenen etkinlikte, Karaman lisesi öğrencileri tarafından Anneler Günüyle ilgili şiirler okunarak, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği parçalarından oluşan müzik ziyafeti sunuldu.Hareketli parçalar eşliğinde oyun oynayan bazı Huzurevi sakinlerine, davetlilerde eşlik ettiler. 

Huzurevinde gerçekleştirilen programda doğum günü olan Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN’a Huzurevi çalışanları tarafından bir sürpriz yapıldı. Doğum günü için hazırlanan pastayı keserek annesine de ikram eden Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN bu anlamlı günde doğum gününün kutlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Oldukça eğlenceli ve coşkulu geçen programın sonunda Huzurevindeki yaşlıların Anneler Günü’nü kutlayan Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN huzurevi ziyaretlerinin her zaman kendisi için bir sevinç ve huzur vesilesi olduğunu belirterek bu anlamlı günde Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek onların da Anneler Gününü kutlamak ve onlarla beraber olmak istedik. Bizler her zaman onların yanındayız, onların mutluluklarını paylaşacağız, acılarına ortak olacağız, hep birlikte onların mutluluğu ve huzuru için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

Hanımefendinin kendilerini unutmayarak anneler gününde ziyaret etmesinden ve böylesine anlamı bir günde hatırlanmaktan dolayı oldukça mutlu olan huzurevi sakinleri gönüllerince hoş bir gün geçirmenin keyfini yaşayarak Hanımefendi Muhsine KAHRAMAN, annesi Rabia ÖZTÜRK ile Semiyye Munise KAHRAMAN’a teşekkür ettiler.