Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü proje kapsamında Anadolu Sevgi Yumağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan öğrencileri havuzla buluşturdu.


İl Müdürlüğü her kesimden bireylere destek vermeye devam ediyor.

Müdürlükten yapılan açıklamada;''Yüzme antrenörlerimiz eşliğinde havuz keyfi yapan özel bireyler eğlenceli dakikalar geçirdiler. Öğrencilerimizin velileri bekleme bölümünde çocuklarının güvenli ellere teslim etmenin mutluluğunu yaşarken, bu imkanı sundukları için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.
Antrenörlerimiz yaklaşık 2 saat boyunca çocuklarımızla vakit geçirirken onlarla geçirdikleri zamanın çok farklı bir duygu olduğunu, hüznün ve sevincin bir arada yaşadıklarını belirttiler.Çocuklarımız için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten antrenörlerimiz asıl olan onların gözlerindeki mutluluğu fark edebilmektir biz antrenörlerin çabasıda bu yoldadır açıklamalarını yaptılar.
Havuz keyfinden sonra özel öğrenciler velileri eşliğinde mutlu bir şekilde Fikret Ünlü Olimpik yüzme havuzundan ayrıldılar,''dendi.