27 Nisan 2012 Cuma günü saat 16:00’da Aile ve Sosyal Politikalar  İl Müdürlüğünde düzenlenen programa   Karaman Valisi Süleyman Kahraman,  Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal ÇOKDİNÇ, Aile ve Sosyal Politikalar  İl Müdürü  Hasan ERKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU ve daire müdürleri, sınava katılacak özürlü vatandaşlar katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar  İl Müdürü Hasan ERKAN özürlü memur seçme sınavı hakkında bilgi verdiği konuşmasında "Düzenlenen programın hafta sonu yapılacak olan  özürlü memur seçme sınavına katılacak özürlü vatandaşlarımızın  moral ve motivasyonunu yükseltmek için yapıldığını ifade etti. Hasan ERKAN konuşmasının devamında özürlü memur seçme sınavına girecek vatandaşlarımıza hazırlık kursu düzenlediklerini belirterek özürlü memur seçme sınavına  katılacak olan vatandaşlara başarılar  dileyerek  katkılarından dolayı Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN ve özürlü vatandaşlara kıyafet  temin eden  hayırsever vatandaş Faruk ÖZKARA’ya teşekkür etti.

Özürlü memur seçme sınavına girecek olan özürlü vatandaşlarla tek tek  ilgilenen Vali KAHRAMAN özürlülere kıyafet dağıtımı yaptı. Vali KAHRAMAN sınava Karaman’dan katılacak vatandaşların başarılı olacağını ifade ederek, sınava katılacak vatandaşlarla bir süre sohbet ederek onlara başarılar diledi.

Kıyafet dağıtımının ardından Vali Süleyman KAHRAMAN,  hayırsever  vatandaş Faruk ÖZKARA’ya   katkılarından dolayı  teşekkür  belgesi verdi.