Karaman Devlet Hastanesi Kemoterapi Ünitesinde 01 -07 Nisan Kanser Haftası nedeniyle hasta, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının yakalarına “kanserle (meme)  savaşmanın ve bilincinde olmanın” simgesi olan pembe kurdele takıldı.
Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu, Başhekim Yardımcısı op. Dr. Ahmet Şanlı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hemşire Naime Saydam ve beraberinde bir grup idareci ve sağlık çalışanı Kemoterapi Ünitesinde düzenlenen etkinliğe katıldı.  
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu Ünitede tedavisi devam eden hastalarla sohbet ederek hikâyelerini dinledi. Hastaların moral ve motivasyonlarını yüksek bulan Op. Dr. Fesçekoğlu hastaların hastane yönetiminden talep edilen isteklerinin de derhal yerine getirilmesi için talimat verdi.
Kemeoterapi çalışanlarına böylesi anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptıkları için teşekkür eden Hastane Yöneticisi, “Bu haftayı kanser hikâyelerine, farkında lığa ve bu konuda duyarlılığımızı arttırmaya ayırdık. Bu hastalıkla karşılaşılması an meselesi. Bilinçli olmak zorundasınız. Hastalıktan korunmak için önlemlerimizi almalı, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam tarzını benimsemeliyiz” şeklinde konuştu.