Karaman Genç Memur-Sen İl Temsilciliği Peygamberimize yapılan saygısızlığı protesto etmek için Sabah namazında Aktekke Camisinde bir araya geldiler.Genç Memur-Sen üyeleri sabah namazının ardından Aktekke meydanında basın açıklaması yaptı.
Sabah namazından sonra yapılan basın açıklamasında Karaman Genç Memur-sen İl temsilcisi Ömer Arslan şunları kaydetti; ''Geçtiğimiz günler perde arkasından yönetilen bir operasyon sonrası, Fransa’da başlatılan ve Avrupaya yayılan eylemlerle,islam karşıtı gösterilere şahit olduk. Günden güne Avrupa’da artan Müslüman sayısının farkında olan Batı dünyası, bu yükselişi durdurmanın peşindedir. Bunun için de yine alçakça bir senaryo uygulanmaya çalışılıyor. 
Terör eşittir islam, sakallı ve başı kapalı Müslüman eşittir terörist algısı oluşturulmak isteniyor. Batı dünyası, nerede ve kim yaparsa yapsın zulme, sömürüye ve kula kul olmaya karşı çıkan islam yerine, Müslümanları sindirerek suya sabuna dokunmayan pısırık bir islam oluşturma arzusunda.
Bizler Peygamberine, anam babam sana feda olsun ya Rasülallah diyerek yola çıkmış bir ümmetiz. Bu sebeple biz müslümanlar için; malımızdan, canımızdan, dünyadaki her şeyden daha değerli olan Peygamber Efendimize yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bunu basın ve fikir özgürlüğü olarak lanse etmeye çalışan insanları kınıyoruz. Tüm olanlar, alenen ortada iken hiçbir şey yokmuş gibi davranan hatta, Müslümanları suçlama çabasında olan içimizdeki işbirlikçileri lanetle kınıyor ve Kahhar olan Allah’a şikayet ediyoruz. 
Özellikle de Türkiye’de bulunan ve Ka’b Bin Eşref’in rolüne bürünmüş medyaya da buradan sesleniyoruz. Peygemberine ve islamın tüm kutsallarına sahip çıkan ümmet olarak bir daha böyle şeylerin yaşanmasını istemiyoruz. Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimize dil uzatılmasını, bir müslüman olarak kabul etmiyoruz. 
Müslümanlar olarak, her ne sebeple olursa olsun, Hz. Muhammed (s.a.v)’e ve islamın kutsallarına yapılan hakaretleri şimdi ve sonra, asla kabullenmeyeceğimize, bu anın ve zamanın sahibi olan Allah için yemin ediyoruz. Biliyor ve iman ediyoruz ki Rahman küfrün tüm çabalarına rağmen bütün oyunları bozandır. Rabbimizden duamız bizleri bunun için vesile kılmasıdır. Ümmetin yeniden dirilişi ve uyanışının günün doğumu gibi sabah namazından başlayacağını biliyoruz. Onun için buradayız. Rabbim bizleri uyanışa vesile kılsın inşallah. 
Bütün bunların peygamber metoduyla, alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber yolunda olmakla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bize biçilmek istenen tüm rollere karşı,her zaman şiddete bulaşmadan rahmetle hareket edeceğiz. Çabamız peygamber yolunda olma çabasıdır. Değil Avrupa, tüm dünya karşımızda olsa da bu davamızdan vazgeçmeyecek, sabırla tüm dünyaya merhem olacak o gün için imanımızı kuvvetlendireceğiz inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepimizden razı olsun  inşallah. Zafer İnanlarındır. Gevşemeyin, üzülmeyin, eğer inanıyorsanız üstün olan sizlersiniz.’’