2015-2016 yılında Özel Karaman Selçuklu Hastanesi ve Osman Avcıoğlu eğitim kurumlarının, Karaman’da açmış olduğu Kreş ve Gündüz Bakımevi şimdi 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında kapasitesini arttırarak 2. Şubesi açıyor. 
Özel farklı Mimari Projesi ile 0-72 aylık çocuklarımızın kullanımına uygun olarak tasarlanmış olup; çocukların ilgi ve sevgisini uyandıran mimari özellikler gözetilmiştir.
Özel Karaman Selçuklu Hastanesi ve Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mevlüt Yeniay açıklamalarında:
Biz Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları olarak; “Verdiğimiz hizmette birincil önceliğimiz Çocuklarımızı sevgi ve güven dolu bir ortam içinde, sağlıklı, iyi eğitim almış bireyler olarak yetiştirmektir. 
Okulumuz klasik, ezberci ve dayatmacı eğitim anlayışı kalıplarından çıkarak, çocukların doğuştan gelen ve zamanla yitirdiği yetenekleri erken çocukluk döneminde profesyonel eğitimciler desteği ile fark etmek, geliştirme ve yönlendirme hedefiyle kurulmuş olup sürekli değişim ve gelişim içerisinde yoluna devam etmektedir. 
Çocuklarımızın gelişimi, sağlığı, takibi ve kontrolleri Özel Karaman Selçuklu Hastanesi’nin Uzman Doktorlarına emanettir.
Karaman halkının göstermiş olduğu teveccühten dolayı çok teşekkür ederiz.’’ Dedi.
Okulumuzu daha yakından tanımak için aşağıdaki telefon numaralarından bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
İrtibat Tel: 0 (338) 214 77 66  - 0 544 255 70 70