AK Parti Karaman Gençlik Kolları ‘SEN ÜŞÜRKEN BEN UYUYAMAM’ Adlı Kampanya Başlattı.

 AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 81 il ve ilçe teşkilatları ile kış şartlarının ağır geçtiği illerdeki ihtiyaç sahipleri için soğuktan korumaya yardım edecek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, ,“SEN ÜŞÜRKEN BEN UYUYAMAM”adlı kampanya başlattı.

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın da büyük destek verdiği kampanyada; başta Van olmak üzere çeşitli illerdeki ihtiyaç sahibi ailelere, çadır kentlerde kalan vatandaşlara ve Suriyeli mültecilere ulaştırılmak üzere yardımlar; 30 Aralık 2013'e kadar AK Parti il ve ilçe başkanlıklarında toplanacak.

Toplanan; mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, battaniye gibi giyim ve temel malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kampanya hakkında bilgi veren AK Parti Karaman  İl Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Cemal Dinçay  kampanyanın AK Parti  Genel Merkez tarafından hazırlandığını belirterek, "81 ilimizde bu çalışma yürütülüyor. Daha önce de bu tür çalışmalar yürütmüştük.Van 'a 1 tır malzeme göndermiştik. Bu kampanyanın daha etkili olacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda topladığımız malzemeler Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine ve Suriye'ye gönderilecek. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 30 Aralık tarihine kadar yardımlarını bizlere ulaştırabilirler" dedi.