Hadim / Selahattin Mahallesi sınırlarında bulunan göl yeri mevkii yapılan proje ile bu güne kadar çektiği su sıkıntısından kurtuldu.
 
 Bahse konu bölgede hiç su belirtisi yok, ardıç ve Pelit Ağaçları ile kaplı 1600 rakımda, Taşkent / Balcılar’a ve Elmalı yaylalarına geçen işlek bir yol. Bu yolu Hadim’in Yeni Konak Mahallesi ve Göynikkışla Mahallesi de kullanıyor, bir ucu da Karaman / Ermenek’e bağlantılı.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Ali Ayçeken şunları söyledi; “buralar küçükbaş hayvanlarınızı otlattığımız yerlerdir, eskilerden beri hep şunu derdik; “Bu Dağda ah bir su olsa keşke” diye hayalini kurardık. Yılların hayali gerçekleşti sonunda, 2.100 rakımdaki boşa akan Müslüme ve Kırk pınardaki kaynağımızı Konya büyükşehir belediyesi ve KOP İdaresinin katkılarıyla 8.500 Metre Uzaklıktan hayal ettiğimiz bölgeye getirdik. Suyun buraya gelmesiyle küçükbaş hayvanlarımız, buradaki Börtü böcek ve bu yolu kullanan insanların faydalanmasına sunuldu.
 
Bizler çok sevinçliyiz, mahalle halkı olarak bu sevincimizi suyumuzun aktığı yerde, Aladağlılar yardımlaşma kültür derneğimizin katkılarıyla 27.09.2015 pazar günü Etli pilav vererek açılış kutlaması yapacağımızı bildirir bütün hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.