““Kim Allah’ın kitabından bir ayet öğrenirse, kıyamet günü öğrendiği bu ayet onu gülerek karşılar.” 

Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışması “Meal Yarışması” olarak başvurularının bitimine 9 gün kaldı.

Ufka Yolculuk Yarışması Karaman İl Heyeti sorumlusu Yüksel Işık, başvuruların bitimine 10 gün kaldığını gönlü Kur’an’la çarpan bütün yürekleri yarışmada görmek istediklerini belirtti.

Yüksel Işık, yarışmanın Cenab-ı Allah’ın kelamıyla buluşmak için çok güzel bir fırsat olduğunu, Peygamber Efendimiz(sas)’in bir Hadis-i Şerifinde “Kim Allah’ın kitabından bir ayet öğrenirse, kıyamet günü öğrendiği bu ayet onu gülerek karşılar.”  buyurduğunu yarışma vesilesiyle insanların hayatında hem dünya hem de ahiret için çok güzel mükafatlara kavuşmalarını umduklarını belirtti.

Yüksel Işık, 70’den 70’e herkesin katılabileceği bu yarışmada kaybedenin olmadığını belirterek ayrıca yarışmamıza katılan kişiler arsından 10 kişiye kurayla umre yada Müslüman bir ülkeye seyahat ödülü verilecektir, dedi.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi şu şekildedir:

YARIŞMA BİLGİLERİ
Okunacak eser                         : Kur’an-ı Kerim Meali(Yarışma için özel soru örneklerinin olduğu Meal çalışma  kitabı basılmıştır.)

Yarışmaya Katılacaklar          :Toplumun her yaş grubu

Son başvuru tarihi                   : 19 Şubat 2017

Yarışma tarihi                         : 26 Mart 2017

Kitap temin yeri                    : Atak Gençlik Kulübü,Danış Kitabevi, Karaman Kitap Dünyası, Özgür Bilgisayar, Komşu Mağazaları,Emre Kırtasiye

Detaylı bilgi ve kayıt             : www.ufkayolculuk.com   

İrtibat                                     :05057796453-05053232312