Trafik kazası sonucu yaşamını kaybeden Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, şoförü Ertuğrul Demircan ve İl Genel Meclis üyesi Mustafa Bayram hayatını kaybetti, Ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Ali İhsan Alanlı'da yaşam mücadelesi veriyor.
Merhumlara Allahtan Rahmet, Sevenleri ve kederli ailesine başsağlığı diler, kazadan yaralı kurtulan Ali İhsan Alanlı'ya acil şifalar diliyoruz.

www.karamagundem.com

Vali Murat Koca'dan Taziye Mesajı


20 Mart 2013 Çarşamba günü Konya-Karaman karayolunda meydana gelen trafik kazası nedeniyle üç hemşehrimiz hayatını kaybetmiştir

Karaman olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu tür elim olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.

Hayatını kaybeden Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı’ya, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram’a, şoför Ertuğrul Demircan’a Allah’tan rahmet diliyor, başta aileleri olmak üzere yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum.

...

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'nun Taziye Mesajı:

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, bugün (20 Mart Çarşamba) geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kâzımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram ve Şoför Ertuğrul Demircan için bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Uğurlu mesajında: “Hemşerilerimizi bu üzücü elim trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim, bu olay tüm Karamanlıları derinden üzmüştür.

Kendilerini yıllarca Kazımkarabekir ilçesine adayıp hizmet eden; yakın dostum, meslektaşım ve yol arkadaşım Muammer Fevzi Sarı’ya, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayrama ve Şoför Ertuğrul Demircan’a Yüce Allah’tan rahmet diliyor, başta ailesi, yakınları, Kâzımkarabekir halkı, Parti teşkilatımız ve tüm Karamanlı hemşerilerime sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

...


İL GENEL MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BAYIRDAN TAZİYE MESAJI

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR 20 Mart Çarşamba günü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kâzımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram ve Şoför Ertuğrul Demircan için bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan BAYIR mesajında: “Çalışma arkadaşlarımızın bu üzücü elim trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim, bu olay tüm Karamanlıları derinden üzmüştür.

Kendilerini yıllarca Kazımkarabekir ilçesine adayıp hizmet eden; Muammer Fevzi Sarı’ya, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayrama ve Şoför Ertuğrul Demircan’a Yüce Allah’tan rahmet diliyor, başta ailesi, yakınları, Kâzımkarabekir halkı, Parti teşkilatımız ve tüm Karamanlı hemşerilerime sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

...

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin,

trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, Mustafa Bayram ve Şoför Ertuğrul Demircan için taziye mesajı gönderdi.

Şahin, “Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram ve Şoför Ertuğrul Demircan’ın elim trafik kazası sonucu vefat ettiklerini duymuş bulunuyoruz,  kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına da Sabırlar diliyoruz. Ve ayrıca yaralanan Ali İhsan Alanlı kardeşimize de, Allah’tan acil şifa bulması için dua ediyoruz” dedi.

...

Karaman Muhtarlar Derneği İl Sekreteri Hakan ŞAHİNER'in Taziye Mesajı

20 Mart 2013 Çarşamba günü Konya-Karaman karayolunda meydana gelen trafik kazası nedeniyle üç hemşehrimiz hayatını kaybetmiştir

Karaman olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu tür elim olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.

Kazım Karabekir ilçe belediye başkanı Muammer Fevzi Sarı,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram,görevli memur Ertuğrul Demircan'ın vefatından dolayı hüzünlüyüz. Kazım Karabekir'e hizmet etmiş, emeği geçmiş değerli şahsiyetleri kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendilerine Cenab-ı Hakk'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum

...

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı'nın Taziye Mesajı

20 Mart Çarşamba günü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kâzımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram ve Şoför Ertuğrul Demircan için bir taziye mesajı yayınladı.

Karaman olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu tür elim olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.

Başkan Ankaralı, mesajında, “Karaman Konya yolunda meydana gelen kazada Kazım Karabekir ilçe belediye başkanımız Muammer Fevzi Sarı,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram,görevli memur Ertuğrul Demircan'ın  kaybettik.Karaman'lıları,Kazım Karabekir'lileri ve Ak Parti teşkilatını yürekten üzen bu kaza da hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve ağır yaralı AK Parti İlçe Başkanımız Ali İhsan Alanlı'ya acil şifalar diliyorum" dedi.

.....

Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu'nun Taziye Mesajı
Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı'dan kadim dostum diyerek söz eden Bulgurcu tüm Kazımkarabekir halkına da baş sağlığı dileğinde bulundu.


Başkan Şerafettin Bulgurcu Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi:
''Elim bir trafik kazasında hayıtını kayıpeden Kazımkarabekir Belediye Başkanı kadim dostum Muammer Fevzi SARI- Araç şöförü Ertuğrul DEMİRCAN ve Karaman İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa BAYRAM ‘ın hayatlarını kayıpetmelirini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumlara Cenabı Allah (cc) rahmet eylesin. Ailelerine sabırlar versin. Kazımkarabekir İlçe halkının başı sağ olsun. Yaralı olan kardeşimiz Alihsan ALANLI 'ya acil şifilar dilerim,''dedi.