Karaman Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla  Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı yalnız bırakmadı.
Okul İdaresinden yapılan açıklama:
''Cemiyetler dayanışma ile yaşlısı genci birbirlerine sevgi ve saygıyla ayakta kalırlar, ancak bu şekilde toplum huzur bulur. Eğer yaşlılar, artık sizin işiniz bitti, sizin faydanız yok diye terk edilirse o toplum çöker. Çökmese bile toplumda rahat, huzur kalmaz. Huzur olmayan bir ortamda dayanışma hiç olmaz. Bu sebeple, Karaman Lisesi Okul müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri dayanışma örneği olarak Huzurevi ziyaretinde bulundular. 
Huzur evinde ikamet eden yaşlılarımızla muhabbet ettiler. Okul olarak getirmiş oldukları hediyeleri tüm huzurevi sakinleri ile paylaştılar. Huzurevi sakinleri için hazırlanmış olan müzik programına Okul Müdürü Ayhan Kahraman’ın konuşmasıyla başlanıldı. Daha sonra Karaman Lisesi müzik ekibi hazırlamış oldukları parçaları dinleyicilerin beğenisine sundular. Parçalar hareketlendikçe huzurevi sakinleri daha coşkulu oldu. Karaman Lisesi olarak dayanışmanın önemini ve toplumdakini yerini vurgulamak için yapılan ziyaret sonucunda memnun kalmış gönülleri geride bırakarak programı sona erdirdik. 
Pogramın hazırlanmasın emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve Huzurevi idaresine teşekkür eder,  tüm yaşlılarımızın ellerinden öperiz.